måndag 29 mars 2010

Nu är det ju ett nytt år!

Hjälp, jag läste i min sista blogg hur jag skulle leva ett bättre liv, ut och gå,äta 3 mål mat VARJE dag ,blogga mer osv men Sorry, så har det inte blivit!


Tänk vad det är svårt att ändra på en vana... och att då göra som jag försöka ändra på många och långt gångna ovanor samtidigt är nog ganska korkat,eller?


Det är kanske idé att ta en ovana i taget och byta ut mot något bra, varför inte en gång per vecka - en ovana mot en bra vana varje - typ måndag!


I morgon ska jag - gå upp i tid, städa i min röriga lägenhet, rensa i min garderob, vika och stryka tvätten,ta en riktig ordentlig långpromenad med Astrid på morgonen, äta ordentlig frukost när vi kommer hem, åka och sola, ta mig till simhallen och vara en stund i gymmet och sedan doppa mig i basängen och simma i alla fall 500 meter på rygg eftersom jag får så ont i nacken av att simma bröstsim...


Men vänta nu... Nu gör jag ju det igen, försöker med massa saker samtidigt, imorgon ska jag börja med att bryta en ovana jag har nämligen att stolpa upp och tro att jag ska fixa och göra så många saker på en enda dag, det är det ända jag ska göra i mogon förutom gymet,simhallen långprommis med vovven osv. osv. men det GÅR att lära gamla hundar att sitta har jag hört,dock är ju jag ingen hund!
Var rädda om era nära och kära samt alla andra medmänniskor - gå en kurs hos Första Hjälpen Älta -det kan göraskillnad mellan liv och död
Hjärtliga hälsningar
Carina