måndag 11 juli 2011

Sommar -samtal som bara inte kommer...

Så har det då kommit - det där samtalet som jag haft mardrömmar om i flera år
Fast jag har trott så många många gånger att bilen som stannat utanför mig mitt i natten skulle ha varit en civil polisbil som skulle komma och ringa på min dörr och sagt att det har hänt en olycka, din son är död!
Nu vart scenariot ett annat tack och lov...
Jag fick först ett samtal där man trodde att han var gripen av polisen men 20 minuter senare fick jag nästa samtal med skrik och gråt där man talade om att sonen varit med i en olycka och var på sjukhus -oklart vilket sjukhus -Lillebror var på SÖS
Jag satt på resturang på söder med 3 mammor som jag lärde känna när jag var på kurs för medberoende föräldrar - dom har även de unga vuxna barn som är missbrukare på olika sätt.
På väg till sjukhuset stoppade jag en polisbil för att fråga /vädja om hjälp - jag hade druckit ett glas vin - ville be om att få blåsa i deras alkometer för att se om jag kunde ta min bil till sjukan men gick inte...frågade då om de kunde köra mig från slussen till KS där sonen var på akuten , men NEJ det gick inte -ta en taxi fick jag till svar!
Tog en taxi men sen mötte jag upp sonens kompis som är en RIKTIG vän och flickvännen som visade stor styrka och respekt - heder till henne till skillnad mot en annan kvinna som inte ens ringde till oss och meddelade att sonen åkt till sjukhus- fy för lågt stående varelser som "den" vedervärdiga kvinnan - som oxå är mor och borde vara en god medmänniska och även borde värnat och varit orolig för min son!
Bu för den typen av människa men tack och lov är det nästan bara hon och hennes mor som finns av den typen...skönt men synd om hennes barn bara!
Blir så här i efterhand lite "trött" på ordningsmakten som inte kunde vara tjänstvillig när det var KRIS i mitt liv!

Nu är det dagsa tt åka och vara tjänstvillig mot personer som behöver och inte tjurigt säga NEJ!
Mer text kommer...

Var rädda om varann, man vet aldrig vad som händer -livet kan vända på en sekund!