fredag 11 mars 2011

Starka band i familjen -ingen utböling kommer här fram...

Tjohej och tjohoooo!

Då är det dags igen för den lilla damen (synd att kalla dam men det är ironiskt)att börja med sina katastofala lögner igen på sin blogg och i ord samt sms!
Nu vimmlar det in sms med ena gången puss och kramizz (nej jag skriver inte tbx, svarar inte ens) och TACK för hjälpen och nästa hotelser på min telefon -snacka om inte veta hur hon ska vända och vrida på sig och sitt ljugande för oss och den hon påstår är värdens bästa mamma!Ljuger rakt upp i ansiktet -fy vad vidrigt!
Det som är värst är att madame skriver saker på sin blogg som rör mig och min familj -min utökade familj med halvsyskon och moder!
Vi blir alla lika illa berörda och ledsna -ledsna -ledsna samt FÖRBANNADE!
Två familje"medlemmar" och en annan vän till familjen yttrade :Jag går snart och SPARKAR henne HÅRT i den jävla magen! Ingen av dem skulle göra något sådant men tanken slår mig hur illa damen gör så många med sitt dåliga självförtroende - obefintliga självkänsla som gör att hon måste ta till sådana saker att ljuga om för att synas märkas och få uppmärksamhet, SORGLIGT men dessvärre i vårt liv nu igen efter att det varit ganska lungt sedan min anmälan i somras!
Vad ska man göra när det finns en mytoman så sjuk, så sjuk i ens omgivning som vänder och vrider på ord och lögner?
Det bästa är att ignorera -jag vet - men när någon i familjen luras -görs illa -används i illa syfte då KRIGAR jag som en lejonhona och snart hugger jag och sliter i stycken kan jag berätta - jag BÖRJAR tröttna!
Jag har några lejonhonor till i min närhet som gärna följer med mig och hjälper mig att slita i stycken - men "stycket" är inte värt att ödsla en ena minut eller bokstav till på så nu byter jag ämne!


Ikväll har jag varit ute i Tensta och hållt en barnolycksfalls kurs!
Det var väldigt inspirerande och intressant, det var 98% föräldrar som inte ursprungligen kom ifrån Sverige och oj oj vad de var intresserade -tog till sig och frågade och frågade -delade med sig av sina erfarenheter och faktiskt hade räddat liv!
Jag blir så glad när jag hör det!
Mitt under kursen slog det mig att någon av dessa deltagare kanske hade känt den familjen som förolyckades när det brann därute för några år sedan och det var fel på rökluckan i porten...
Livet är inte alltid lätt!
Men en kväll som denna när jag har en sån här kurs DÅ är livet lätt och det leker dessutom -det är en gåva att få lära andra att kunna kanske någon gång hjälpa en medmänniska att få mindre skador vid ett tillbud eller till och med kunna rädda ett liv!
Jag älskar mitt jobb och mitt företagande även om jag svär när det ringer försäljare och så är jag själv en urusel säljare och vill helst att kurserna bara ska trilla in utan att jag måste "sälja mig själv"
Oj oj , det låter det -sälja mig själv!
MEN det är ju faktiskt det jag gör - mig och mina tjänster... ;-) Måste dessutom höja mina priser nu...
Tur att jag kan skämta om detta -det finns dem som faktiskt säljer sig i "det" syftet och ännu värre är det med de män som KÖPER kvinnors kroppar -hua och rysningar!På riktigt rysningar...
Det är inga riktiga män tycker jag i vart fall fast dem finns i alla samhällsklasser och miljöer /familjer/konstilationer där man kanske minst anar...
På efterlyst igår så tog de ju upp om kvinnliga pedofilen och jag blir gråtfärdig - fy faderullan vad sorgligt, vare sig det handlar om manliga eller kvinnliga pedofiler eller sexköpare
Jag har i mina olika yrken kommit i kontakt med många olika tragiska människoöden och vad man än tycker och tänker så måste man vara proffsig även om du står öga mot öga med en mördare som jag gjort!
Berättar mer om det framöver -för det var en märklig situation det vill jag lova!
Vid ett tillfälle när jag arbetade på ett psykiatriskt jourteam hamnade jag i det läget att jag fick en man / pedofil på tråden som var i riktig KRIS och jag var "tvungen" att erbjuda honom krissamtal ...så...jag satt i samma rum som en pedofil och lyssnade - höll krissamtal och var proffsig men -faktiskt så blev det FÖR mycket när vissa saker kom upp - jag var tvungen att ursäkta mig och dra en vit lögn om att jag ville konsultera doktorn om en sak -för att jag bara MÅSTE ut ur rummet och få andas - jag fixade inte att vara kvar, det bara gick inte!
Jag tog några djupa andetag där ute , bollade med braiga kollegor -gick tillbaks in och slutförde samtalet och hade även ett uppföljande samtal med mannen men - det var -------- kämpigt, det måste jag erkänna och jag hade väldigt svårt att känna sympati - vilket jag inte brukar ha svårt att göra men det bara gick inte helt enkelt - men jag är ju inte konstig eller dålig för det utan helt enkelt mänsklig!Tack och lov!


Denna fina tavla hittade jag i Tyresö Centrum på en av våra DYRA butiker -men jag var bara tvungen att inhandla den för jag ska följa uppmaningen framöver tänkte jag -det är väl bra -eller hur?
Man vet aldrig vad som händer om EN minut...
Bilden visar inte hela tavlan...

Imorgon ska jag till Centrum och arbeta på mitt rolga extraarbete
-Apotek Hjärtat
Arbetsuppgifterna kanske inte är värdens mest roligaste och svåraste - ta betalt i kassan samt plocka upp varor - hjälpa kunder, visa var saker och ting finns på hyllorna men det som är roligt är att träffa glada och trevliga kunder, det är sällan någon kund är grinig och otrevlig!
Däremot så fick jag nog min vidriga förkylning efter en helg när folk kom in och var superförkylda , handlade nässpray, alvedon och kan jang...
Kan man kalla min förkylning för arbetsskada - eller???
Det som inte är lika roligt med Centrum är att parkeringsbolaget är galnare än galnast , jag har fått p-böter 2 gånger och det har varit på "håret" når p-tiden slagit 3 timmar och 10 minuter - maxtiden är 3 timmar ...BLÄ!
Ja ja lagar är väl till för att följas har jag hört, men lite surt känns det måste jag skriva! :-(
Ärligt talat så känns det MYCKET surt!Denna lilla kisse träffade jag i helgen som var, och hon är nu STOR och mamma till ett gäng kissar!
På bilden som togs i augusti 09 är hon typ 8-9 veckor...
Sally, som hon heter fräste som en hel huggorm till Astrid och tyckte inte alls att det var kul med en galen blandrasbyracka i hennes hem!
Astrid har inte riktigt vett att fatta att hon ska akta sig för inte hennes katters vassa klor så hon fick nog en liten snyting på sin nos...
Smällar man får ta sa A...

Imorgon kväll är jag och Sandra bortbjudna på tjejkväll och det ska bli så kul -förlåt jag glömde min älsklingsflicka -hon är ju oxå medbjuden -Astrid alltså...hon får inte smaka av vinet -vi ska inte ha några fyllehundar imorgon -eller...

Fortsättning följer

Var rädd om nära och kära -Gå en utbildning hos Första Hjälpen Älta -lär dig rädda liv